Inspiration

 

Sommar outfit

Denna outfit skulle passa perfekt nu i sommar , älskar klänningen , hur snygg som helst och skorna ska vi inte tala om ♥
 

Min midsommar

Tänkte berätta lite om vad jag gjorde på midsommar.
Pauline sov över hos mig från torsdag till fredag , sen så åkte vi hem till henne och förberedde middagen och bakade jätte söta cupcakes . Sedan så kom hennes släkt och vi åt middag och så .
Efter så tänkte vi göra en "Spa kväll " typ haha , badade i hennes Jacuzzi och solade lite solarium , riktigt gött .
 
Efter att vi hade haft våran spa kväll så drog vi ut och träffade lite roliga folk . Det var riktigt lyckat faktiskt förutom att det började regna sennare på kvällen .
 
Har ni haft en rolig Midsommar ?
Våra jätte goda muffins som vi bakade , yummie .
 
 
 

Vote for my bags !

Heej bloggen !
Som ni kanske vet så har nelly.com startat en tävling om vem som kan designa snyggast väska , jag har gjort två väskor (som ni ser nedan) skulle vara otroligt snällt om ni kunde rösta på dom ♥ 
(klicka på bilderna för att komma till sidan där ni kan rösta )
 
 
 

Dagens


Top: H&M
Byxor: Cubus
Halsband: JC
ringar och armband : Gina och Turkiet


TisdagTjosan !
Vad gör ni en sån här tråkig dag som denna ? :) Vädret är ju kasst som vanligt funderar på att åka till solariet och få lite färg .
Senare ska jag på möte angående sommarskolan som börjar på måndag nästa vecka , tråkigt men jag måste ha ett G i matte för att komma in på det programmet som jag vill gå .
Någon av er som ska börja på gymnasiet i höst ? isåfall vilken linje ? (Kul att veta sånt :) 


widerstedt och jockiboi show

Hahahah fan vad kul , den här delen av "Jockiboi och Widerstedt Show" är fan bäst , skrattar så jag gråter .


Slapp dag

Idag är det en sån där dag som man inte orkar göra någonting , typ ta "hand om sig själv dag" ska fixa ansiktsmask , hårinpackning , brun utan sol och sånt :) . Tror alla behöver en sån dag när man bara kan slappa och ta hand om sig själv . 

Ska sätta på en bra film nu med en kopp varm choklad och mysa . 
 Ha en bra kväll ! ♥


Hissa Dissa


Sommarlov: Så skönt att det är sommarlov nästa vecka , längtar ! .


Jordgubbar: så gott , är fullkomligt besatt av dom .Efterblivna människor som inte fattar ironi ! Måste passa på att dissa sjukt efterblivna människor som tar allting så seriöst , som t.ex när hanna widerstedt la ut videon "jag hatar svenska killar" på youtube , det blev ju ett jävla liv . Folk tror ju också på det hahah , why so serious liksom .


Ombre hair: Det är tydligen "inne" att ha en utväxt som är väldigt tydlig . Själv tycker jag att det är sjukt fult och man ser rätt skabbigt ut .
Just sayin!
Shoppingberoende

Har ett stort problem !
Tror att jag lider av ett allvarligt shoppingberoende . Kan inte sluta shoppa , jag planerar hela tiden vad jag ska köpa och jag kan inte gå in i en affär utan att köpa någonting , det är helt sjukt . hatar såklart att slösa pengar men samtidigt så måste man ha något nytt , får ångest så fort jag inte har pengar , istället går jag runt i olika affärer och fantiserar om vilka kläder jag ska köpa nästa gång jag får pengar , alltså det är sjukt jobbigt faktiskt .

Någon som vet hur jag ska sluta shoppa ?


Dress


Har letat som en galning efter snygga långklänningar , har bara hittat fula kärring kläningar . Gick in på www.Polyvore.com och hittade massa fina , den första klänningen är min favorit den kommer från www.matchesfashion.com otroligt snygg :)


RSS 2.0