Hejdå blogg.se

Heej ! Ville bara säga att jag har bytt bloggportal nu till nattstad :)
Så gå in på min nya : www.nattstad.se/Beckzor 
 

Fredag

Heej !
Igår va det ju fredag den 13 scary .
Mikaela sov över här igår tills idag , vi kollade på någon thriller film rätt bra faktiskt , filmen hette gone . Sedan så bestämde vi oss att gå ut och gå en sväng , hahah klockan va typ ett eller något , bor ju på landet så det var rätt läskig och gå runt på natten när allting var släckt .
snygga ?

Tillfälig header

Yes har faktiskt inte hunnit blogga på rätt länge men det är så att jag orkade inte ha kvar min gamla header så jag ladda ner photoshop cs6 och började lite smått med en ny design blev rätt ful , men ska försöka göra en snyggare snart ;) .
 
 

edward maya

 

Mylovebasket

Hejsan !
Det är helt underbart väder ute bara sol , lovely ♥
Idag har det inte hänt så mycket Pauline sov över här inatt , hon åkte hem vid 11 tiden imorse , hon skulle till sjukhuset och hälsa på någon . Sen cyklade jag upp till Melby och sprang spåret två varv , hahah så jobbigt .
 
Tänkte ta upp en annan sak , det är att jag äntligen har skaffat "Mylovebasket" och har hunnit uppdatera en hel del , det skulle vara jätte gulligt om ni kunde följa mig , klicka bara på "Mylovebasket" ikonen i menyn så hittar ni min sida där .
 

Fotbolls EM

Tror att det är rätt många som kommer sitta bänkade framför tvn ikväll !
Det är ju Final i Fotbolls EM !! Spanien mot Italien . Jag är inte direkt någon fotbolls älskare men det är ju alltid kul att kolla på :)
Någon mer som ska titta på matchen ?
 
 

RSS 2.0